За насТрима млади и иновативни хора решихме да променим своя живот и живота на всеки, който иска да бъде здрав. Няколко години учихме, събирахме информация, привличахме съмишленици - лекари и фармацевти, търсихме контакти, установихме партньорства с доказани наши и чужди компании за разпространение на хранителни добавки. След дълъг и ползотворен труд почти в края на 2023г. вече е факт порталът „БъдиЗдрав.БГ“.

 

„БъдиЗдрав.БГ“  е не просто портал за здраве, а общност създадена От хора и За хора, които търсят сила, красота, енергия, жизненост и дълголетие без болка. Ние сме компетентен екип от професионалисти в сферата на здравеопазването, обединени от обща цел - да намираме и предлагаме път към по-здравословен и пълноценен начин на живот. Дали сте спортист, здравословно живеещ човек, искате да запазите младостта си или пък търсите решение за конкретен здравословен проблем, ние имаме информация и подходяща хранителна добавка за всеки.

Създадохме БъдиЗдрав.БГ“  като мястото, където можете да намерите отговорите , които търсите, да се свържете с експерт или да споделите своя опит и знания с общността. Тук ви предоставяме актуална, научно обоснована информация и съответните ресурси, които ще ви подкрепят във вашето физическо и емоционално благосъстояние.

 Всички съзнаваме нуждата да живеем така, че да имаме пълноценно и трайно  здраве, но  понякога ни  е трудно да намерим мотивацията и инструментите как да го правим всеки ден. Ето защо ние от „БъдиЗдрав.БГ“ ще ви помогнем да включите здравословните навици във вашия ежедневен ритъм.

 

НАШАТА МИСИЯ:

Да ви предоставим богато разнообразие от  ефективни хранителни добавки с най-прецизно качество.

Да ви помогнем в намирането на ефикасен път към здравето и дълголетието.

 

 

НАШАТА ВИЗИЯ:

„БъдиЗдрав.БГ“ се стреми да създаде най-голямата общност от хора , които целят  качествен и здравословен живот, да изгражда дългосрочни отношения с клиенти и партньори- отношения, които стъпват  на доверие,отговорност и професионализъм. .

 

 

 
НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

  • Ние помагаме на вашето здраве.
  • Ние вярваме в общите усилия.
  • Ние се доверяваме на партньорите си.
  • Ние взимаме информирани решения.
  • Ние споделяме честно и отговорно опита.
  • Ние преследваме качество.

 

Ние избрахме да бъдем здрави!

Благодарим ви, че сте част от нашата общност и се радваме да подкрепяме и вашия избор!