Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

  • Срок на доставка

Обичайния срок за доставка е 3 работни дни. Повечето поръчки се доставят до 48 часа. В случай, че данните не са пълни или при нужда от уточнение, екипът на БъдиЗдрав.BG ще се свърже с Вас по имейл или чрез телефонно обаждане, за да уточним и изпратим възможно най-бързо Вашата поръчка.


Събота и неделя се тълкуват като почивни дни!
Поръчки, получени в периода (петък след 12:00 часа до понеделник в 12:00 часа) ще бъдат изпратени в срок от 1-3 работни дни.

 

Условия и методи за доставка
Доставка Безплатна Платена Такса
До офис на ЕКОНТ над 69.00 лв  под 69.00 лв 4.99 лв
До адрес с ЕКОНТ над 99.00 лв  под 99.00 лв 7.40 лв
Доставка между 1-3 работни дни
  • Без потвърждение на поръчката

В случай, че сте попълнили всички Ваши данни и данните за доставка и не сте оставили съобщение, с което желаете да се свържем с Вас изрично, то Вашата поръчка ще бъде изпратена по най-бързия начин без да има нужда да се свързваме с Вас.

  • Потвърждение на поръчката

1. След постъпване на поръчка в системата на БъдиЗдрав.BG, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение, при нужда от допълнителни пояснения, липсващи данни или друг казус.

2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента, освен в случаите когато има нужда от уточнение или желание от страна на клиента да се свържем с него преди доставката.

  • Плащане

Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:

Наложен платеж (COD) - заплаща се на куриера или в офис на ЕКОНТ при получаване на пратката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

на „БЪДИЗДРАВ.БГ“ ООД при ползване на уебсайт и е-магазин https://badizdrav.bg/

Настоящите допълнителни условия, приложими при доставка на поръчка от уебсайт и е-магазин https://badizdrav.bg, допълват разпоредбите на Общите условия и са неразделна част от тях:

  • Цена за доставка до офис на ЕКОНТ в цялата страна -  4.99 лв. ( с включен ДДС)
  • Цена за доставка до адрес на клиент в цялата страна -  7.40 лв. ( с включен ДДС).
  • Доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ за поръчки на стойност над 69.00 лв.

Доставки до адрес на Клиента:

- поръчки, направени до 12:00ч. в работни дни, се обработват в рамките на работния ден.

- поръчки, направени след 12:00ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден.

- поръчки, направени в събота, неделя и в дни на национални празници, се обработват на първия следващ работен ден, от който ден започва да тече и срокът на доставка.

- Всички поръчки се доставят в срок от 24 часа до 3 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката, съобразно техническата възможност на куриерска фирма „ЕКОНТ“ да достави на посочения от потребителя адрес за доставка.
"БЪДИЗДРАВ.БГ" ООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя.  

Забележки: 

а/ За пратките, адресирани към по-малки населени места, където куриерска фирма ЕКОНТ има конкретен седмичен график за посещение, се спазва съответния график.

б/ Моля имайте предвид, че понякога има забавяне в преноса на пратки от ЕКОНТ, коeто може да е в резултат на неблагоприятни метеорологични условия, технически проблеми и други. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма ЕКОНТ.

Доставки до офиси на ЕКОНТ:

При заявяване на поръчка до офис на ЕКОНТ, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно в склада на БъдиЗдрав.BG

За да се избегнат грешки, след всяка поръчка клиента получава известие по имейл от БъдиЗдрав.BG и допълнително SMS от ЕКОНТ.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на office@badizdrav.bg или позвънете на +359 877 998 388 в интервала от 10:00 до 18:00 часа.